Onze winkel

Rijkesluisstraat 17

5688 EC Oirschot

tel: 0499-573468

fax: 0499-573468

email: info@fairsports.nl

 

 

 

 

Maandag    13.00 - 18.00
Dinsdag    09.00 - 18.00
Woensdag    09.00 - 18.00
Donderdag    09.00 - 18.00
Vrijdag    09.00 - 20.00
Zaterdag    09.00 - 17.00

 

Sportnieuws

Onze specialismen

Fairsports is aangesloten bij de voetbal- en hockeyspecialisten (Soccer Center en Hockey Center) van Nederland!

Hierdoor is er altijd een optimale collectie tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens kunt u altijd terecht voor de allernieuwste snufjes op het gebied van voetbal. Het enorme aanbod op de voetbalmarkt en de specifieke eisen voor de individuele sporter hebben Fairsports er toe doen aanzetten om zich bij deze specialisten aan te sluiten. Er wordt gewerkt met de grote merken zoals Adidas, Nike, Hummel, Masita, Jako. Niet alleen voetbalschoenen maar voor alles wat betrekking heeft op voetbal kunt u terecht bij Fairsports. Van nippeltjes tot voetbaldoelen en van kleding tot ballen u kunt het niet benoemen en Fairsports kun u ermee bedienen. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze Soccer Center.

 

Hockey

is een sport die enorm groeit onder de jeugd. Wij bieden een uitgebreide collectie sticks van Dita, Stag en TK. Natuurlijk hebben wij ook schoenen en kleding voor de hockeysport. De schoenen van Asics, Dita, Adidas en Nike bieden u een ruime keuze. De kleding die wij u bieden is van Reece, Tk en Evimpex.

 

Korfbal

wordt binnen en buiten gespeeld. Voor beide hebben we het juiste schoeisel in huis. Asics is in deze de ideale aanbieder al hebben we natuurlijk ook andere merken in huis zoals Mizuno, Adidas en Nike. Naast schoeisel bieden wij kleding maar ook korfbalpalen en korven aan.

 

Volleybal

is in deze regio een sport die door velen competitief als recreatief gespeeld wordt. Wij hebben voor iedereen hier gepast schoeisel(o.a. Asics, Mizuno) voor.

 

Tennis

is een van de oudste sporten die Nederland kent. Als functionele sportzaak bieden wij een perfect pakket voor de recreatieve tennisser. De rackets van de merken Prince, Babolat en Wilson geven u de garantie op veel spelvreugde. Tenniskleding bieden wij u van Nike en Adidas en de schoenen van K-Swiss, Asics en Nike. Wij doen ook aan onderhoud. Wat inhoud dat wij uw rackets opnieuw kunnen bespannen en grips vervangen.

 

Uitstraling

Voor bovenstaande specialismen verzorgen wij voor vele verenigingen de perfecte uitstraling. Iets waar wij als Fairsports veel mee bezig zijn is uitstraling van de clubs vergroten. Dit doen wij zoal met het bedrukken van logo's van de club op de sportbroeken en het logo van de club meeweven in de sportkousen. Nu zult u denken dat hiervoor grote aantallen gehaald afgenomen moeten worden maar dat is juist helemaal niet. Dit kan natuurlijk voor elke tak van sport zoals: tennis, running, hockey, voetbal, korfbal, etc. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Wandel en runnig zijn de snelst groeiende sporten. Dit omdat het goed is voor de gezondheid, kunt blijven uitoefenen tot op zeer gewaardeerde hogere leeftijd en altijd op het moment dat het u past omdat het een individuele sport is. Wij hebben schoenen van de merken Lowa, Gri-sport, Asics, Mizuno en Nike. Als u bij het wandelen iets meer uitdaging zoekt hebben wij ook Nordic-Walking stokken van Leki in ons pakket. Wanneer u met deze stokken wandelt gebruikt u nog meer spiergroepen binnen uw lichaam wat nog gezonder is.